Adgangskontrol Erhverv

Fleksible og skræddersyede løsninger til din virksomhed

Adgangskontrol

Se et udvalg af vores

Referencer

reference coop
samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain

Se et udvalg af vores

Referencer

reference coop
samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain

Erfarne eksperter i adgangskontrol for virksomheder

Tag den fulde styring over hvem der kan færdes hvor og hvornår i jeres virksomhed.

Hos JMS Alarm har vi mere end 30 års erfaring med at installere, og rådgive omkring, adgangskontrol for virksomheder og erhverv. Vores kompetencer spænder bredt og vi kan derfor tilbyde en lang række forskellige løsninger inden for adgangskontrol, herunder blandt andet løsninger fra:

  • Salto
  • NOX

Salto og NOX er blandt de bedste og mest anerkendte producenter af adgangskontrol til erhverv og industrielt brug. Derfor tilbyder vi blandt andet løsninger fra disse producenter, da vi naturligvis ønsker at tilbyde vores kunder løsninger af højeste kvalitet.

Mulighederne med adgangskontrol (adk) er mange. Som arbejdsgiver kan du for eksempel kontrollere, hvem der kan gå ud og ind af hvilke døre eller give bestemte personer adgang til bestemte områder i virksomheden.

Let hverdagen med adgangskontrol skræddersyet til jeres erhverv

Adgangskontrol til erhverv kan eksempelvis involvere magnetstribekort, infrarøde kort, berøringsfri kort/brikker eller ChipCard. Vi skaber kundetilpassede alarmløsninger, så I får dækket jeres behov for tryghed og sikkerhed.

Adgangskontrol kan også fungere som et administrativt ledelsesværktøj på den måde, at det eksempelvis kan bruges til at registrere medarbejderes flekstidsopgørelse og kan integreres med Active Directive (AD). Dertil kommer, at løsningerne kan opsættes således, at forskellige medarbejdere har adgang til virksomheden på forskellige tidspunkter alt afhængig af deres funktion.

Al bevægelse ud og ind af dørene i ejendommene vil kunne læses fra enhver PC, samt smartphones og tablets via en app. Dermed er løsningen nem at administrere og sparer jer derfor for en masse tid i forhold til besværlige alternativer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få kompetent rådgivning til valg af løsninger samt opsætning. Vi sørger for at I får dækket alle jeres ønsker og behov til sikkerhed i virksomheden. Giv os et kald i dag på telefon 60 21 85 60 eller skriv til os på e-mail info@jmsalarm.dk. Vi vender tilbage inden for 48 timer.

Der er mange grunde til at vælge JMS Alarm

Hos JMS Alarm er en sag først afsluttet, når du som kunde er 100 % tilfreds, og det leverede produkt svarer til det aftalte.​

  • Dygtige sikringsteknikere

  • Over 30 års erfaring

  • Kvalitetsbevidst og professionel virksomhed

  • Bruger altid den nyeste teknologi

Kontakt os for at høre mere

Vi vender tilbage inden for 48 timer