Adgangskontrol

Få et ADK anlæg efter dine behov

Adgangskontrol

Se et udvalg af vores

Referencer

samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain
værløse-golfklub logo
AAB logo
siemens logo
semler logo
Omada logo
recall logo
kbh.kommune logo
Kongsberg logo
Frederiksberg Kommune logo
FSB logo
DIS logo
BallerupC logo
Administrea logo
ALD Automotive logo

Se et udvalg af vores

Referencer

samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain
værløse-golfklub logo
AAB logo
siemens logo
semler logo
Omada logo
recall logo
kbh.kommune logo
Kongsberg logo
Frederiksberg Kommune logo
FSB logo
DIS logo
BallerupC logo
Administrea logo
ALD Automotive logo

Tag den fulde kontrol over adgangen i virksomheden

Med adgangskontrol (også kendt som ADK anlæg) opnås fuld kontrol over hvem der færdes hvor og hvornår på virksomhedens matrikel. Hos JMS Alarm har vi mere end 30 års erfaring med at installere adgangskontrol for virksomheder og erhverv.

Vi leverer skræddersyede løsninger inden for ADK anlæg, der matcher dine krav og behov. Med vores løsninger kan du blandt andet opnå følgende fordele:

 • Nøglefri betjening (adgangskontrol med brik)
 • App-styring
 • Øget sikkerhed i virksomheden
 • Få berøringsflader
 • Administrativ ledelse (registrér timetal, flekstid m.m.)

Nøje udvalgte leverandører

Vi samarbejder udelukkende med anerkendte og kvalitetsstemplede leverandører af adgangskontrol / ADK -anlæg.
Vi tilbyder løsninger fra blandt andet:

Vælg en erfaren samarbejdspartner til jeres ADK anlæg

Med JMS Alarm på holdet får du en erfaren og professionel samarbejdspartner, der vægter sikkerhed, brugervenlighed og kundeservice højt. Lader du os stå for adgangskontrol får I altid:

 • Korrekt rådgivning og vejledning
 • Hurtig opsætning og tilslutning
 • Kursus i betjening af låse, alarmer og adgangskontrol
 • Support og service

Den intelligente bygning – komplette sikringsløsninger

Adgangskontrol er mere end bare et adgangskort eller en chip og en kortlæser ved døren. Mulighederne har gennem den seneste årrække udviklet sig enormt. I dag fås adgangskontrol som cloud-baserede løsninger med både online- og offlinestyring, styring fra mobil apps og meget andet. Jeres ADK anlæg kan for eksempel også kombineres med en velkomstskærm i receptionen, hvor gæster kan tjekke sig ind og få et midlertidigt adgangskort eller en tidskode.

Vi tilbyder også at kombinere din adgangskontrol med komplette sikringsløsninger. Med videoovervågning og/eller alarmsystemer, får du et skræddersyet system, der forhøjer sikkerheden markant i virksomheden og giver fuld kontrol over, hvem der færdes hvor og hvornår.

Kontakt vores eksperter i dag

Kontakt os og få kompetent rådgivning til valg af løsninger og opsætning af ADK anlæg. Vi sørger for at I får dækket alle jeres ønsker og behov for sikkerhed i virksomheden. Giv os et kald i dag på telefon 60 21 85 60 eller skriv til os på e-mail info@jmsalarm.dk. Vi vender tilbage inden for 48 timer.

Moderne og skræddersyede løsninger

Vi tilbyder en bred vifte af moderne løsninger når det gælder adgangskontrol til erhverv. Vores dygtige fagfolk står til rådighed med professionel rådgivning, så du er sikret den rigtige løsning til din virksomhed. Denne kan eksempelvis involvere nøglebrikker/chips, magnetstribekort, eller infrarøde kort.

Med adgangskontrol kan du nemt:

 • Oprette og slette nøglebrikker eller kort
 • Ændre i adgangsforhold for brugere
 • Få live opdateringer samt historik for bevægelse i virksomheden
 • Åbne/lukke bestemte områder på udvalgte tidspunkter

Adgangskontrol kan samtidigt fungere som et administrativt ledelsesværktøj på den måde, at det eksempelvis kan bruges til at registrere medarbejderes flekstidsopgørelse og kan integreres med Active Directive (AD).

Eksperter i adgangskontrol (ADK) for erhverv

Vores spidskompetencer ligger inden for erhvervs- og industrisegmentet, og vi har gennem årene allerede hjulpet en lang række virksomheder i hele Skandinavien. Med vores store ekspertise inden for adgangskontrol og tilhørende systemer, er vi den helt rigtige samarbejdspartner for dig og din virksomhed.

Den øgede fokus på sikkerhed samt udbredelse af systemer, har medført at det langt fra kun er de største koncerner, som kan benytte sig af adgangskontrol i dag. Skal vi hjælpe din virksomhed med at skabe et tryggere og mere fleksibelt arbejdsmiljø? Vi skaber udelukkende kundetilpassede alarmløsninger, så I får dækket jeres behov for sikkerhed.

Der er mange grunde til at vælge JMS Alarm

Hos JMS Alarm er en sag først afsluttet, når du som kunde er 100 % tilfreds, og det leverede produkt svarer til det aftalte.

 • Dygtige sikringsteknikere

 • Over 30 års erfaring

 • Kvalitetsbevidst og professionel virksomhed

 • Bruger altid den nyeste teknologi

Ofte stillede spørgsmål

Adgangskontrol er et system, der styrer og regulerer adgangen til bestemte områder eller ressourcer i din virksomhed. Det giver dig mulighed for at sikre, at kun autoriserede personer har adgang til specifikke områder, hvilket øger sikkerheden og beskytter dine værdier.

Vi tilbyder et bredt udvalg af adgangskontrolsystemer, herunder kortlæsere, biometriske systemer, adgangskort, PIN-kodeadgang og fjernstyring via mobilapp. Vores eksperter kan hjælpe med at finde den rette løsning til dine specifikke behov.

Vores adgangskontrolsystemer er designet til at være brugervenlige og nemme at administrere. Vi tilbyder også support og træning for at sikre, at du og dit personale er fortrolige med systemet og kan håndtere eventuelle spørgsmål eller problemer, der måtte opstå.

Kontakt os for en gratis konsultation, hvor vores eksperter vil evaluere dine behov og anbefale den bedste adgangskontrol løsning til din virksomhed. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds størrelse, budget og sikkerhedskrav.

Kontakt os for at høre mere

Vi vender tilbage inden for 48 timer