Adgangskontrol Erhverv

Øg sikkerheden i jeres virksomhed med vores fleksible løsninger til adgangskontrol

Adgangskontrol

Se et udvalg af vores

Referencer

reference coop
samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain
værløse-golfklub logo
AAB logo
UnoX logo
siemens logo
semler logo
Omada logo
recall logo
lyreco logo
kbh.kommune logo
Kongsberg logo
havneholmen logo
Frederiksberg Kommune logo
FSB logo
DIS logo
BallerupC logo
Administrea logo
ALD Automotive logo

Se et udvalg af vores

Referencer

reference coop
samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain
værløse-golfklub logo
AAB logo
UnoX logo
siemens logo
semler logo
Omada logo
recall logo
lyreco logo
kbh.kommune logo
Kongsberg logo
havneholmen logo
Frederiksberg Kommune logo
FSB logo
DIS logo
BallerupC logo
Administrea logo
ALD Automotive logo

Har du styr på hvem der har adgang til din virksomhed?

Almindelige nøgler kan nemt blive tabt, stjålet eller kopieret. Det kan samtidigt være svært at kontrollerer om din virksomhed har fået sine nøgler tilbage, når en medarbejder stopper, eller har haft besøg af en håndværker.

Med adgangskontrol kan du tage den fulde styring over hvem der færdes hvor og hvornår i jeres virksomhed, og dermed både øge sikkerheden, samt spare besværet ved at holde styr på et gammeldags nøglebundt.

Igennem vores mange års erfaring har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Vi kan derfor tilbyde en lang række forskellige løsninger inden for adgangskontrol erhverv, herunder blandt andet løsninger fra:

  • Salto
  • NOX

Hos JMS Alarm har vi mere end 30 års erfaring med at installere, og rådgive omkring, adgangskontrol for virksomheder og erhverv. Vores kompetencer spænder bredt og vi kan derfor tilbyde en lang række tilpassede løsninger inden for adgangskontrol. Vi er blandt andet specialister i opsætningen af løsninger fra Salto og NOX, som er blandt de bedste og mest anerkendte producenter af adgangskontrol til erhverv og industrielt brug.

Du kan med professionel adgangskontrol let styre hvem der har adgang til bestemte områder via systemet, hvilket giver langt bedre fleksibilitet og tryghed for jeres virksomhed. Adgangskontrol kan ydermere kombineres med tyverialarm, videoovervågning samt tågesikring efter ønske.

adgangskontrol chip

Moderne og skræddersyede løsninger

Vi tilbyder en bred vifte af moderne løsninger når det gælder adgangskontrol til erhverv, og står altid til rådighed med professionel rådgivning, så du er sikret den rigtige, til din virksomhed. Denne kan eksempelvis involvere nøglebrikker/chips, magnetstribekort, eller infrarøde kort.

Med adgangskontrol kan du nemt:

  • Oprette og slette nøglebrikker eller kort
  • Ændre i adgangsforhold for brugere
  • Få live opdateringer samt historik for bevægelse i virksomheden
  • Åbne/lukke bestemte områder på udvalgte tidspunkter

Adgangskontrol kan samtidigt fungere som et administrativt ledelsesværktøj på den måde, at det eksempelvis kan bruges til at registrere medarbejderes flekstidsopgørelse og kan integreres med Active Directive (AD).

JMS Alarm bil

Eksperter i adgangskontrol for erhverv

Vores spidskompetencer ligger inden for erhvervs- og industrisegmentet, og vi har gennem årene allerede hjulpet en lang række virksomheder i hele Skandinavien. Med vores store ekspertise inden for adgangskontrol og tilhørende systemer, er vi den helt rigtige samarbejdspartner for dig og din virksomhed. Vi skræddersyer løsninger således at du får dækket alle dine ønsker og behov for tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen.

Den øgede fokus på sikkerhed samt udbredelse af systemer, har medført at det langt fra kun er de største koncerner som kan benytte sig af adgangskontrol i dag. Skal vi hjælpe din virksomhed med at skabe et tryggere og mere fleksibelt arbejdsmiljø? Vi skaber udelukkende kundetilpassede alarmløsninger, så I får dækket jeres behov for sikkerhed.

Modtag et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få kompetent rådgivning til valg af løsninger samt opsætning. Vi sørger for at I får dækket alle jeres ønsker og behov til sikkerhed i virksomheden. Giv os et kald i dag på telefon 60 21 85 60 eller skriv til os på e-mail info@jmsalarm.dk. Vi vender tilbage inden for 48 timer.

Der er mange grunde til at vælge JMS Alarm

Hos JMS Alarm er en sag først afsluttet, når du som kunde er 100 % tilfreds, og det leverede produkt svarer til det aftalte.​

  • Dygtige sikringsteknikere

  • Over 30 års erfaring

  • Kvalitetsbevidst og professionel virksomhed

  • Bruger altid den nyeste teknologi

Kontakt os for at høre mere

Vi vender tilbage inden for 48 timer