Alarmsystem Erhverv

Giv tyven dårlige odds

Alarmsystem – Erhverv

Se et udvalg af vores

Referencer

samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain
værløse-golfklub logo
AAB logo
siemens logo
semler logo
Omada logo
recall logo
kbh.kommune logo
Kongsberg logo
Frederiksberg Kommune logo
FSB logo
DIS logo
BallerupC logo
Administrea logo
ALD Automotive logo

Se et udvalg af vores

Referencer

samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain
værløse-golfklub logo
AAB logo
siemens logo
semler logo
Omada logo
recall logo
kbh.kommune logo
Kongsberg logo
Frederiksberg Kommune logo
FSB logo
DIS logo
BallerupC logo
Administrea logo
ALD Automotive logo

Effektivt alarmsystem til din virksomhed

Med et alarmsystem til dit lager eller din butik, vil du mindske risikoen for indbrud markant. Vi leverer en komplet sikkerhedsløsning og alarmsystem til erhverv, så du og dine medarbejdere kan føle sig sikre på arbejdspladsen, og så I undgår besøg af ubudne gæster.

Med os på holdet er du sikret:

  • Komplette sikringsløsninger skræddersyet til din virksomhed
  • Professionel rådgivning og vejledning
  • De bedste alarmsystemer til erhverv på markedet
  • Trygge medarbejdere

Hos JMS Alarm varetager vi en bred vifte af opgaver for både små og store virksomheder. Vi stræber altid efter at levere det bedste og mest sikre alarmsystem til erhverv på markedet. Vores alarmanlæg til erhverv kan blandt andet kombineres med tågesikring, videoovervågning og adgangskontrol for maksimal sikkerhed på arbejdspladsen.

Biler tilhørende JMS

Eksperter ved din side

Hos os er du i trygge hænder, når det gælder tyverisikring og alarmanlæg til erhverv. Vi har mere end 30 års erfaring i at vejlede og opsætte tyverialarmer for vores kunder. Derfor har vi oparbejdet en dybdegående viden om, hvad der virker og ikke virker, i forhold til opsætning og valg af forskellige produkter.

Ydermere er vi godkendt af Forsikring & Pension (F&P) til at installere alarmsystem til erhverv. Vi hjælper allerede i dag en lang række kunder i form af både store og små virksomheder. Som ekspert leverer vi de bedste og mest sikre løsninger på markedet. Vores medarbejdere er altid opdaterede på de nyeste produkter og regler, hvilket sker ved deltagelse i relevante efteruddannelser og kurser samt dialog med leverandører og producenter.

Få tilbud på et alarmsystem til erhverv

Ønsker du et uforpligtende tilbud for et alarmsystem til erhverv? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vores eksperter står klar med professionel rådgivning, så du modtager et alarmanlæg til erhverv, der matcher din ejendom.

Har du spørgsmål til vores alarmsystem til erhverv, så er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os på telefon 60 21 85 60, eller send en mail til info@jmsalarm.dk.

Der er mange grunde til at vælge JMS Alarm

Hos JMS Alarm er en sag først afsluttet, når du som kunde er 100 % tilfreds, og det leverede produkt svarer til det aftalte.

  • Dygtige sikringsteknikere

  • Over 30 års erfaring

  • Kvalitetsbevidst og professionel virksomhed

  • Bruger altid den nyeste teknologi

Ofte stillede spørgsmål

Et alarmsystem til erhverv er afgørende for at beskytte dine værdier, sikre dine medarbejdere og opretholde kontinuerlig drift. Det giver øjeblikkelig advarsel i tilfælde af indbrud, brand eller andre nødsituationer, hvilket giver dig mulighed for at træffe hurtige foranstaltninger for at beskytte din virksomhed.

Vores alarmsystemer til erhverv inkluderer typisk bevægelsessensorer, dør- og vinduessensorer, overvågningskameraer og en central kontrolenhed. Vi tilbyder også muligheder for ekstra funktioner som fjernovervågning og adgang via mobilapp.

Ja, vores alarmsystemer kan tilpasses til at imødekomme dine virksomheds specifikke behov og krav. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds størrelse, type og sikkerhedstrusler.

Kontakt os for en gratis sikkerhedskonsultation, hvor vores eksperter vil evaluere dine behov og anbefale den bedste alarmsystemløsning til din virksomhed. Vi tilbyder også professionel installation og support for at sikre, at dit alarmsystem fungerer optimalt.

Kontakt os for at høre mere

Vi vender tilbage inden for 48 timer