Alarm erhverv

Effektiv og sikker tyverialarm til erhverv

Alarm – Erhverv

Se et udvalg af vores

Referencer

samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain
værløse-golfklub logo
AAB logo
siemens logo
semler logo
Omada logo
recall logo
kbh.kommune logo
Kongsberg logo
Frederiksberg Kommune logo
FSB logo
DIS logo
BallerupC logo
Administrea logo
ALD Automotive logo

Se et udvalg af vores

Referencer

samarbejdspartner og reference falck
reference nordea
silvan samarbejdspartner
novafos samarbejdspartner
Fisketorvet reference
samarbejdspartner iron mountain
værløse-golfklub logo
AAB logo
siemens logo
semler logo
Omada logo
recall logo
kbh.kommune logo
Kongsberg logo
Frederiksberg Kommune logo
FSB logo
DIS logo
BallerupC logo
Administrea logo
ALD Automotive logo

Undgå ubudne gæster med en tyverialarm til erhverv

Er din virksomhed plaget af indbrud og/eller hærværk? Så kan det være en god idé at investere i alarmer og andre sikkerhedsløsninger. Hos JMS Alarm tilbyder vi gennemprøvede og tidssvarende løsninger inden for alarmer til erhverv og industri. Vi tilbyder enkeltstående alarmløsninger, ligesom vi tilbyder pakkeløsninger, som giver maksimal sikkerhed på arbejdspladsen.

Vores alarmer til erhverv kan blandt andet kombineres med:

Vi har mere end 30 års erfaring med opsætning af sikkerhedssystemer og alarm til erhverv, og har gennem tiden lært at ikke to virksomheder er ens. Derfor skræddersyr vi altid en løsning med en alarm til erhverv for din virksomhed, så du får så høj sikkerhed som overhovedet muligt.

Fleksibelt alarmsystem til virksomheder

Vi tilbyder en full-service løsning, der gælder 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Vi har mulighed for at tilslutte din alarm til vores vagtservice og vores godkendte kontrolcenter, der altid er klar til at rykke ud, hvis uheldet er ude. Såfremt du ønsker det, har du dog også mulighed for blot at få installeret alarmen uden kontrolcentraltilslutning.

Uanset dine behov og ønsker finder vi den optimale løsning, samt leverer, monterer og servicerer, når du har brug for det. Vi rådgiver dig til at vælge det korrekte antal sensorer og kameraer mv. Lad os hjælpe med at installere en alarm til erhverv, der matcher din virksomhed.

Kontakt os og få et tilbud på tyverialarm til erhverv

Træt af indbrud? Med os på holdet er sikkerheden altid i top, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bistår med vejledning og rådgivning om optimale sikkerhedsløsninger og giver altid et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste for dig og din virksomhed for en alarm til erhverv. Kontakt os om en alarm til erhverv på telefon 60 21 85 60 eller skriv til info@jmsalarm.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Der er mange grunde til at vælge JMS Alarm

Hos JMS Alarm er en sag først afsluttet, når du som kunde er 100 % tilfreds, og det leverede produkt svarer til det aftalte.

  • Dygtige sikringsteknikere

  • Over 30 års erfaring

  • Kvalitetsbevidst og professionel virksomhed

  • Bruger altid den nyeste teknologi

Ofte stillede spørgsmål

Et alarmsystem er afgørende for at beskytte din virksomhed mod indbrud, tyveri og andre sikkerhedstrusler. Det giver dig og dine medarbejdere ro i sindet ved at sikre, at din virksomheds aktiver er beskyttet døgnet rundt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af alarmsystemer til erhverv, herunder indbrudsalarmer, tågesikring, videoovervågningssystemer og integrerede sikkerhedsløsninger. Vores eksperter kan hjælpe med at finde den rette løsning til dine specifikke sikkerhedsbehov.

Ja, vi tilbyder alarmsystemer, der kan styres og overvåges via en mobilapp, hvilket giver dig mulighed for at kontrollere din virksomheds sikkerhed, uanset hvor du er. Du kan modtage beskeder, se live-video og foretage ændringer i systemet fra din smartphone eller tablet.

Kontakt os for en gratis sikkerhedskonsultation, hvor vores eksperter vil evaluere dine behov og anbefale den bedste alarmsystemløsning til din virksomhed. Vi tilbyder også professionel installation og support for at sikre, at dit alarmsystem fungerer optimalt.

Kontakt os for at høre mere

Vi vender tilbage inden for 48 timer